TECNOLOGIA

Tràmits incorpora "Happy or not", una eina per mesurar la satisfacció dels ciutadans

A partir d'aquest sistema, l'Administració podrà analitzar el servei que està oferint i preveure accions de millora

Tràmits incorpora "Happy or not", una nova eina per mesurar la satisfacció dels ciutadansANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern ha incorporat "Happy or not", quatre aparells de mesurament del grau de satisfacció dels ciutadans amb l'atenció rebuda al Servei de Tràmits de l'edifici administratiu del Govern, de l'edifici del Prat del Rull, del Servei d'Immigració i del Departament del Medi Ambient. A partir d'ara, els usuaris podran manifestar la seva opinió a través de quatre botons amb diferents cares i colors. Gràcies a aquesta eina, l'Administració podrà analitzar el servei que està oferint i preveure accions de millora.

La ministra de Funció Pública, Eva Descarrega, i la coordinadora de la Reforma de l’Administració, Montse Font, han presentat aquesta novetat amb la voluntat de modernitzar l'Administració i millorar l'atenció a l'usuari. Segons Descarrega, aquesta eina permet una comunicació, clara, transparent i efectiva del ciutadà amb l'Administració. La ministra també ha explicat que aquest sistema actualment està present en 117 països i en més de 4.000 organismes. Govern ha contractat els aparells per una durada de tres anys i amb un cost total de 3.741 euros.

D'altra banda, Descarrega també ha presentat avui "Vidsinger", una eina que permetrà signar documents de forma presencial amb signatura biomètrica manuscrita. Un aparell que estalviarà temps i reduirà el consum de paper.

Eva descarrega a tràmits

tracking