'Pla Bolonya'

Jover defensa l'educació andorrana a París

El ministre ha defensat davant els seus homòlegs europeus les polítiques en estudis superiors

Jover defensa l'educació andorrana a ParísSFGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministre d’Educació, Eric Jover, ha defensat avui les polítiques andorranes en estudis universitaris davant els seus homòlegs europeus a laConferència ministerial de l’Espai Europeu d’Ensenyament Superiorel procés de Bolonya que té lloc a París.Jover ha afirmat que "els estudis universitaris a andorra prioritzen posicionar a l'estudiant en el centre del procés d'aprenentatge, de manera que el professor no només és transmissor del coneixement sinó que també acompanya a l'estudiant en la seva trajectòria universitària". En aquest sentit,ha defensat els models educatius basats en les competències, que el sistema d'educació andorrà ha implementat des de fa uns quants anys, que "ha de tenir continuïtat en els estudis universitaris", ha assegurat Jover.

El ministre ha afirmat que "l'aposta per la qualitat universitària implica l'enfortiment de les sinergies entre la recerca i l'educació superior, amb l'intenció de potenciar les vocacions de recerca".

El ministre s’ha desplaçat a París amb la directora d’Ensenyament Superior, Recerca i Ajuts a l'Estudi, el rector de la Universitat d’Andorra i una representant dels estudiants. La reunió de ministres dona seguiment a les accions comunes que els 48 països que participen en el procés de Bolonya han desenvolupat els darrers tres anys, després de la trobada a Yerevan, el 2015.

tracking