AFERS SOCIALS

Un total de 1.406 persones inscrites al registre de discapacitats del 2017

La xifra suposa un increment de 277 persones respecte el 2016 i la secretària d'Estat d'Afers Socials i Ocupació, Ester Fenoll, assegura que es deu a que els casos es detecten molt més aviat

Un total de 1.406 persones inscrites al registre de discapacitats del 2017SFG

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les persones inscrites al registre de discapacitats del 2017 arriba a les 1.406, una xifra que suposa un increment de 277 persones respecte a l'any anterior, segons el balanç de l'activitat de l'àrea de Promoció de l'Autonomia Personal de 2017 que s'ha realitzat aquest matí. La secretària d'Estat d'Afers Socials i Ocupació, Ester Fenoll, ha dit que "es detecten molts casos molt més aviat", fet que explicaria aquest augment d'un any a l'altre. En aquest sentit, Fenoll ha assegurat que d'aquesta manera es contribueix a "millorar la qualitat de vida" d'aquestes persones.

D'altra banda, les pensions de solidaritat també han augmentat de les 150 a les 180, i de les 754 a les 798 en el cas de la gent gran.

Fenoll ha destacat que enguany un dels objectius és impulsar un programa de suport als germans de persones amb discapacitat i un altre als joves amb "altes necessitats de suport", perquè després de l'època escolar segueixin tenint suport en la inclusió social.

tracking