Noves tecnologies

Saboya explica el potencial innovador d'Andorra

Saboya explica el potencial innovador d'AndorraANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministre d’Economia, Competitivitat i Innovació, Gilbert Saboya, va explicar l’acord que el país ha signat amb l’Institut Tecnològic de Massachusetts (MIT), en la primera Startup Grind que es va celebrar ahir, al centre de Congressos d’Andorra la Vella, i que es va retransmetre via streaming a tot el món. De manera presencial hi van assistir unes 120 persones, fet que “satisfà” molt un dels seus promotors, Ferran Martínez. “Estem molt contents per ser la primera que fem i creiem que Andorra és un molt bon lloc per venir a fer-les i que aquestes conferències poden ser una finestra al món per ensenyar els projectes que es desenvolupen aquí, però també perquè vinguin persones de reconegut prestigi a explicar-les”, va indicar.

Martínez va afirmar que s’havia escollit el ministre Saboya i l’acord amb el MIT per començar aquestes xerrades sobre innovació i emprenedoria “perquè demostren que aquí s’està treballant molt bé en aquest sentit. S’estan fent projectes innovadors com el de l’smart city i de forma molt modesta, creiem que podem ajudar el país a crear un ecosistema que desenvolupi aquests aspectes tan importants”, va finalitzar Martínez.

El ministre Gilbert Saboya va explicar que amb el MIT s’està treballant en aspectes com el turisme però també en la prevenció d’accidents, i va avançar que Govern està buscant crear sinergies de treball en aquests camps a la zona d’Occitània, similars amb els que ja s’han signat amb el Barcelona Tech City. “Seria bo trobar una vinculació major, en emprenedoria, amb aquesta zona, que ha crescut molt en els darrers anys”, va afirmar.

tracking