Tornen les Nits d'Estiu de FEDA amb concerts i visites al Museu de l'Electricitat

El tret de sortida serà el 19 de maig i la temporada finalitzarà el 23 d'agost amb la visita nocturna al Camí Hidroelèctric d'Engolasters

Tornen les Nits d'Estiu amb concerts, visites teatralitzades i proves d'enginyFEDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les Nits d'Estiu arriben plenes de novetats. A partir del pròxim 19 de maig al MW Museu de l'Electricitat, petits i grans podran gaudir d'un programa molt complet: concerts, observació de planetes, proves d'enginy o visites teatralitzades són algunes de les activitats d'aquesta temporada. La visita teatralitzada a càrrec de Cristina Pericas, Natàlia Garrido i Iris Orriols donarà el tret de sortida. El 29 de juny els més petits podran gaudir d'un Escape Room Infantil on es divertiran realitzant proves d'enginy, teatre, comunicació i cooperació.

El mes de juliol aquells qui vulguin podran passar una vetllada a ritme de blues, ragime i gospel escoltant al trio acústic The Laguards al MW Museu de l'Electricitat o assistir a un concert de Landry Riba & Jordi Claret de l'ONCA.

L'activitat estrella del programa és l'observació de planetes, que tindrà lloc el 2 d'agost i la nit del 12 d'agost, la més màgica de l'estiu amb les llàgrimes de Sant Llorens i l'observació de la pluja d'estels de la mà dels astrònoms del Parc del Montsec.

Finalment, i per acabar la temporada de les Nits d'Estiu, el 23 d'agost hi haurà una visita nocturna al Camí Hidroelèctric d'Engolasters.

Les visites són gratuïtes i es pot consultar tota la informació a la pàgina web de FEDACultura.

tracking