reportatge

Robar per anar de putes

La fiscalia demana quatre anys de presó per a cadascun dels dos homes per agredir i robar-ne un altre, a Escaldes-Engordany, després de no poder pagar un taxi per anar a un prostíbul.

Robar per anar de putes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La fiscalia demana quatre anys de presó per a cadascun dels dos implicats en el presumpte robatori a un home a Escaldes-Engordany la matinada del 6 de juny del 2015. També demana que en complir la pena se’ls expulsi del Principat durant 20 anys i demana que es pagui a la CASS els costos per al tractament de les lesions de la víctima. El ministeri públic els acusa d’un delicte major de robatori i lesions doloses i considera provat que els dos homes van empènyer i tirar a terra la víctima i li van robar uns 150 euros que portava a la cartera. En el judici celebrat ahir a Corts no va quedar clara la causa per la qual ho van fer.

Una de les versions és que haurien actuat així després d’intentar anar a un prostíbul de la Seu. En veure que no podien pagar el taxi, el conductor s’hauria negat a portar-los. En baixar del cotxe van veure la víctima, l’haurien empès i li haurien robat els diners. La fiscalia va apuntar que primer tenien la intenció d’anar al prostíbul i va dir que considera creïble la versió de la víctima, que hauria estat agredida per tres persones. Segons el relat dels acusats, després dels fets no van anar al prostíbul. La tercera persona implicada, que no estava processada ahir, havia estat condemnada prèviament per una ordenança per lesions.

La víctima va admetre que aquella nit va sortir, que volia comprar un gram de cocaïna i que havia begut. La fiscalia va apuntar que els dos acusats podrien tenir relació amb un altre home que volia vendre la droga a la víctima, però tampoc va quedar clar si ho van fer passar comptes o simplement va ser coincidència. Les defenses dels acusats, que neguen aquestes relacions amb una altra persona, en demanen l’absolució perquè consideren que hi ha un relat sense proves dels fets. La víctima va renunciar durant el procés a qualsevol indemnització.

tracking