energia

Neix la marca FEDA Solucions, una aposta pels nous serveis

Aquesta branca separarà les noves prestacions de la venda tradicional d’electricitat

Neix la marca FEDA Solucions, una aposta pels nous serveisClara Julià

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Forces Elèctriques d’Andorra (FEDA) va presentar ahir la marca FEDA Solucions, que engloba les línies de serveis en l’àmbit de l’estalvi energètic i la sostenibilitat. La nova marca inclourà prestacions com ara: la càrrega de vehicles elèctrics en la via pública, aparells de recàrrega de vehicles d’ús privat, la nova plataforma intermodal de mobilitat, productes d’estalvi energètic per a la llar i el seguiment dels grans edificis per a la seva millora energètica.

La presentació de la nova marca va anar a càrrec del director general de FEDA, Albert Moles, que va destacar que FEDA Solucions “servirà per desplegar nous serveis, ordenar-los i diferenciar-los dels tradicionals”, com la venda d’energia. Les novetats es troben detallades en una nova pàgina web: fedasolucions.ad, que a partir d’avui ja es pot consultar. Segons Moles, la nova marca té per objectiu desenvolupar projectes d’estalvi, eficiència i sostenibilitat. En referència a un dels serveis que ofereix la plataforma, els productes d’estalvi energètic a la llar, el director general de FEDA va declarar que “donant informació de com es gasta, la gent pot arribar a estalviar entre un 20 i un 30% en la factura”. En aquest sentit, Moles va apuntar que desconeix si augmentarà el preu de l’energia elèctrica, encara que es va mostrar convençut que la potència elèctrica patirà un augment de preu, motiu pel qual considera “importants” les línies de serveis de la nova marca.

Finalment, Moles va destacar l’augment de càrregues de vehicles elèctrics, “la mitjana és d’una càr­rega per dia de cotxes amb matrícules estrangeres.”

tracking