justícia

Jutgen la greu agressió a un jove a la Massana cinc anys i mig després

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Tribunal de Corts celebra avui la vista oral per uns fets ocorreguts el 23 de desembre del 2012 de matinada, a la Massana. Un jove de 19 anys va resultar greument ferit a conseqüència de la pallissa que li hauria propinat un altre jove de 28 a l’avinguda del Ravell. A causa dels cops rebuts, el jove de 19 va patir un traumatisme cranial sever que va obligar el seu trasllat a l’hospital Sant Pau de Barcelona, on va ingressar a la unitat de cures intensives (UCI) i s’hi va estar quatre dies.

A la banqueta dels acusats s’hi asseuran avui els dos. I és que al jove, de 19, se li imputa haver iniciat l’enfrontament amb un cop de puny al principal inculpat. Uns fets que haurien ocorregut en un local d’oci de la parròquia. Després d’aquella primera batussa cadascú hauria marxat per la seva banda, però els dos van tornar a coincidir al carrer. El jove feia autoestop i el seu presumpte agressor circulava en cotxe. Segons el que es va recollir durant la investigació, algú va advertir el segon de la presència del primer. Llavors s’hauria aturat i sortit del cotxe i hauria començat a propinar cops al noi, entre els quals puntades de peu al cap. La policia el va detenir al mateix lloc dels fets, prop de les sis de la matinada. Després de passar a disposició judicial va ingressar de manera preventiva al centre penitenciari.

Al seu torn, el ferit va ser traslladat inicialment a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell, però transcorregudes unes hores es va decidir derivar-lo al centre barceloní perquè necessitava un tractament neurològic especialitzat. Després de quatre dies ingressat a l’UCI, el jove va experimentar una millora i va ser internat a planta.

tracking