ENERGIA

Neix FEDA Solucions, una aposta per l'estalvi, l'eficiència i la sostenibilitat

La nova marca ajudarà al client a estalviar en consum domèstic, explicant-li a quines hores del dia l'energia és més cara o utilitzant la tecnologia per millorar la gestió del consum de calefacció

Neix FEDA Solucions, una aposta per l'estalvi, l'eficiència i la sostenibilitatANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Forces Elèctriques d’Andorra (FEDA)ha presentat avui la seva nova marca de serveis: FEDA Solucions, un nou model energètic que aposta per desenvolupar projectes d'estalvi, eficiència i sostenibilitat. FEDA solucions pretén aconseguir un increment de la capacitat de generació d'energia interna, millorar l'estalvi energètic i desenvolupar alternatives energètiques sostenibles amb el medi ambient. Alguns dels projectes que engloba la nova marca es basen en la mobilitat elèctrica a la via pública, els carregadors elèctrics d'ús particular i d'empreses, la plataforma de mobilitat, els productes de confort i l'estalvi energètic a la llar i el seguiment per a la millora energètica d'edificis públics.

FEDA Solucions també ajudarà al client a estalviar en consum domèstic, explicant-li, per exemple, a quines hores del dia l'energia és més cara o utilitzant la tecnologia per gestionar millor el consum de calefacció. En aquest sentit, el director general de FEDA, Albert Moles, ha assegurat que "es pot arribar a estalviar entre un 10 i un 20% de la factura".

La parapública ja ha posat a disposició dels ciutadans una pàgina web informativa per consultar tots els nous productes i serveis.

tracking