La policia desmantella un “supermercat de la droga”

S’ha desmantellat una xarxa organitzada coneguda com “el supermercat de la droga”

La policia desmantella un “supermercat de la droga”SFP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia va realitzar dijous el comís més important de cocaïna de les darreres dècades en el marc d’una operació, anomenada Nord, que va comportar la detenció de cinc persones en total. En concret, es van decomissar 228 grams de cocaïna en una actuació que també va suposar la requisició de 60 grams de marihuana, 18,7 de metamfetamina, 17 d’èxtasi, 7,2 d’heroïna i cinc dosis d’LSD. El cos policial va informar ahir a través d’un comunicat que a banda de la droga també es van requisar 2.110 euros en efectiu, un vehicle de gamma alta i sis telèfons mòbils.

Etiquetes:

L’operació va comportar l’arrest de cinc persones per tràfic d’estupefaents tot i que la policia no descarta que encara es pugui detenir més persones implicades en l’activitat delictiva. La policia va explicar que es pot concloure que s’ha desarticulat una presumpta xarxa de tràfic d’estupefaents que per la diversitat i quantitat de productes decomissats era coneguda com “el supermercat de la droga”.

L’operació, que continua oberta amb la possibilitat que hi hagi més persones implicades i per tant detingudes, es trobada judicialitzada i sota secret de sumari.

L’operació Nord ha estat la quarta actuació contra el tràfic de drogues d’aquest any. L’anterior, batejada com a operació Espai, va tenir lloc fa només un mes i va comportar la detenció de dues persones, una de les quals va ingressar a la presó de la Comella per posseir droga suposadament destinada a la venda que pujava als 3.000 euros en la distribució al carrer. En les anteriors actuacions policials es va desmantellar un punt de venda i un altre de cultiu de marihuana.

tracking