Empresa

Servei de ciberseguretat per posar fi a les pràctiques de frau en targetes bancàries

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’start-up andorrana Fullsecure presta un nou servei de seguretat disponible per a qualsevol tipus de targeta bancària amb l’objectiu d’evitar robatoris des de bases de dades de llocs de venda en línia, i també per acabar amb l’ús fraudulent del codi de seguretat de les targetes. Així, pretén augmentar la seguretat a l’hora de dur a terme transaccions online mitjançant targetes bancàries. Segons la companyia, “aquest nou servei permet a l’usuari no ubicar la informació de la targeta de crèdit a les bases de dades de llocs de venda en línia i pot eliminar físicament el criptograma de seguretat de la seva targeta de crèdit”. A través d’un “plugin associat a una intel·ligència artificial senzilla”, la persona que fa servir aquesta aplicació pot dur a terme compres a través d’Internet amb “una seguretat completa”. A més, l’start-up va subratllar que aquest servei també “elimina el risc d’ús físic il·lícit després de la pèrdua, robatori o còpia il·legal en viatges a l’estranger”.

El sistema està operatiu des del 24 d’abril i va dirigit als usuaris que tenen uns dispositius de ciberseguretat determinats, l’Evicard NFC i l’Evitag NFC, i que fan servir contrasenyes i realitzen compres en llocs de venda en línia. L’impulsor del servei, Jacques Gascuel, va destacar que l’objectiu és “uberitzar la seguretat de les targetes bancàries i la seva utilització a Internet, per tal de posar fi a l’ús fraudulent” que se’n pugui fer. El 29 de maig se’n presentaran prototips en una trobada de ciberseguretat que tindrà lloc a Tolosa.

Fullsecure, empresa dedicada als serveis electrònics de ciberseguretat, és una start-up nascuda a l’Arieja l’any 2010 que es va implementar al Principat amb l’objectiu d’ampliar el seu àmbit d’actuació.

tracking