Detinguts dos germans per agredir-se mútuament

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos germans de 26 i 27 anys van ser detinguts dissabte per agredir-se mútuament. Els fets es van produir a quarts de cinc del matí en un portal d’Andorra la Vella. S’estaven barallant i diversos veïns de la zona, en sentir crits i cops, van alertar a la policia, que es va personar en el lloc dels fets amb una patrulla. Les forces de l’ordre van procedir a detenir els dos homes per agressions mútues sota un presumpte delicte de maltractaments en l’àmbit domèstic. A causa de les lesions, un dels germans va ser traslladat a l’hospital sota custòdia policial.

Etiquetes:

Quan els agents es trobaven a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell, la cosina dels dos germans es va presentar al lloc, i segons fonts policials es va encarar amb els agents interventors proferint injúries i fent cas omís de les instruccions donades. La dona, de 23 anys i resident, va ser detinguda per la policia i acusada com a presumpta autora d’un delicte d’injúries i de desobediència greu a funcionaris de policia en llurs funcions.

A banda d’això, aquesta setmana la policia va detenir un home resident com a presumpte autor de delictes d’amenaces i injúries cap a un home motivats per un deute econòmic.

tracking