seguretat

Meritxell i Carlemany tindran el mateix sistema de seguretat

Marsol ratifica la proposta presentada aquesta mateixa setmana per Calvet

Marsol seguretat
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les avingudes Carlemany i Meritxell tindran els mateixos sistemes de seguretat a les travesseres per impedir el pas de vehicles perillosos que puguin afectar els vianants. Ho va confirmar ahir la cònsol major de la capital, Conxita Marsol, durant la inauguració de la segona estrella dedicada al motorista Toni Bou al Fener Bulevard. Marsol va explicar que inicialment el projecte de Meritxell “ja preveia els mateixos elements de seguretat” que Carlemany.

Pel que fa als motius que han fet replantejar els elements de seguretat, Marsol va destacar que “vam pactar amb el comú d’Escaldes-Engordany que miraríem de trobar-ne uns una mica diferents i que ens funcionessin més”. En aquest sentit, la cònsol va dir que “estava previst un altre sistema que canviarem per un de nou i que ens anirà millor a tots”.

Aquest dimarts el cònsol menor escaldenc va presentar el nou sistema de seguretat a la policia per tal d’obtenir el vistiplau. El cos va avalar el pla tot i que va demanar més temps per acabar-lo d’estudiar. El mecanisme per evitar atropellaments massius consisteix en unes barres col·locades a trenta centímetres del terra que punxen els pneumàtics i malmeten l’eix del vehicle per tal que el cotxe quedi bloquejat.

Meritxell i Carlemany tindran el mateix sistema de seguretat

tracking