EDUCACIÓ

Centenars de joves participen al 8è Fòrum Estudiants-Empresa

Empreses del país i entitats públiques han donat a conèixer la seva oferta laboral als joves andorrans

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El 8è Fòrum Estudiants-Empresa s'ha celebrat aquest matí a la sala Prat del Roure d'Escaldes, on les empreses del país i entitats públics han donat a conèixer l'oferta laboral als joves andorrans. Segons ha comentat la ministra de Cultura, Joventut i Esports, Olga Gelabert, han participat fins a 400 persones, entre estudiants de 4t d'ESO, batxillerat, formació professional i universitaris, i una cinquantena d'expositors. La ubicació enguany s'ha modificat per ampliar l'espai i poder celebrar fins a 9 xerrades de 15 minuts de durada cadascuna i tallers on els estudiants han après qüestions pràctiques com la confecció d'un CV o la realització d'una bona entrevista de feina.

La xerrada dels 'youtubers' TheGrefg i Torete han estat les que han tingut més èxit d'afluència i han centrat bona part de l'atenció.

Andorran Banking ha tornat a estar present en aquesta nova edició del Fòrum Estudiant-Empresa i ha permès als estudiants conèixer les nombroses oportunitats de feina que el sector ofereix al Principat i els representants han aclarit els diversos dubtes de forma individualitzada.

La ministra Gelabert ha subratllat que, per exemple, sobre Ski Andorra, que ha vingut a representar totes les estacions d'esquí en un únic estand, "em deien que molts joves arriben a l'estand i descobreixen que no només hi ha feina de monitor a les estacions, sinó que també hi ha d'electricistes, cuiners o cambrers". En aquest sentit, Gelabert ha destacat el 'feedack' de les empreses, ja que diu "és molt positiu i per això cada any repeteixen".

Públic assistent al fòrum empresa durant la xerrada d'un 'youtuber'

tracking