Andbank Espanya incorpora Josep Piqué al nou consell assessor

L’ex-ministre espanyol forma part de l’òrgan consultiu per l’experiència empresarial

Andbank Espanya incorpora Josep Piqué al nou consell assessorANDBANK

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andbank Espanya ha creat un nou consell assessor amb l’objectiu de consolidar-se com una de les entitats de referència en l’àmbit de la banca privada del país veí i millorar la qualitat del servei als clients. Segons van explicar ahir des d’Andbank, l’òrgan consultiu està format per “personalitats independents d’àmplia trajectòria i reconegut prestigi empresarial”. És el cas del polític i empresari espanyol Josep Piqué, escollit assessor per l’experiència en ambdós àmbits a Espanya. I és que entre el 1996 i el 2003 Piqué va ser ministre pel Partit Popular d’Indústria, d’Afers Exteriors i de Ciència i Tecnologia. A més, va ocupar la presidència de la companyia aèria de baix cost Vueling entre el 2007 i el 2013, per després passar a ser nomenat conseller delegat de la constructora espanyola OHL. El consell assessor comptarà igualment amb Alberto Terol, que ha estat conseller independent en companyies i societats com BNP Paribas, IAG o Indra. El president del nou òrgan serà l’expresident del consell d’administració d’Andbank Espanya Daniel Garcia-Pita, que també tindrà com a conseller Carlos Martínez de Campos, actual president del consell d’administració de l’entitat bancària a Espanya i expresident de Barclays Espanya.

Etiquetes:

El president del Grup Andbank, Manel Cerqueda, va posar en relleu que “tots els membres del consell compten amb una àmplia trajectòria i un reconegut prestigi empresarial”. Per això, va precisar Cerqueda, els assessors “podran aportar a l’entitat experiència i els coneixements necessaris per seguir avançant cap a un creixement sostenible i una millora constant del servei al client”.

Andbank va tancar el 2017 amb un volum de negoci de 8.832 milions d’euros, una xifra que suposa un increment del 19,6% respecte a l’any anterior. Així mateix, el benefici de l’entitat va créixer un 36%, fins aconseguir situar-se en els 5,7 milions d’euros. Segons van destacar des de l’entitat, aquests són els millors resultats que Andbank ha obtingut des que va començar a operar a Espanya el 2012. “Aquestes xifres de creixement, molt per sobre del sector, al costat de la incorporació de professionals de primer nivell avalen el nostre model de banca privada basat en l’especialització. L’àmplia oferta de producte i l’alt nivell de servei al client ens permeten mirar al futur amb optimisme”, van assenyalar.

tracking