Detingut un jove per intentar robar 29 cartrons de tabac

Detingut un jove per intentar robar 29 cartrons de tabacARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un jove no resident de 19 anys va ser detingut dissabte al matí per robar, presumptament, 29 cartrons de tabac en un supermercat del Pas de la Casa, segons va informar la policia. L’ar­rest es va produir a dos quarts d’onze del matí, després que el servei de seguretat de l’establiment comercial de la localitat alertés el cos. El noi hauria intentat sostreure la mercaderia, que la portava dins d’un carretó i que estava valorada en 841 euros, quan a les caixes de pagament no hi havia ningú. Aprofitant l’avinentesa, l’acusat va sortir corrent amb el carretó i els cartrons de tabac a dintre. Està acusat d’un presumpte delicte de furt.

Etiquetes:

D’altra banda, el passat 19 de març, un home no resident de 56 anys va ser detingut també al Pas de la Casa per un presumpte autor de delictes patrimonials d’apoderament. La policia el va arrestar perquè hauria furtat en un hotel d’Andorra la Vella i en un altre d’Escaldes-Engordany. L’home, que va ser identificat gràcies a les imatges de les càmeres de seguretat, s’hauria emportat en total 740 euros de les caixes enregistradores dels establiments.

A més, dues persones van ser detingudes la setmana passada per presumptes delictes de maltractament en l’àmbit domèstic. El primer arrest va ser el d’un home de 34 anys no resident divendres a Escaldes-Engordany perquè hauria agredit la seva parella al carrer. La segona detenció va tenir lloc a la mateixa parròquia, quan una dona resident de 20 anys va agredir un home que va haver de ser atès al carrer pels serveis mèdics. Un jove resident temporal de 19 anys també va ser detingut al Pas de la Casa per un presumpte delicte d’amenaces, injúries i resistència greu. El noi s’hauria barallat anteriorment a Incles i hauria begut. La setmana passada, cinc persones més van ser detingudes per circular amb una taxa d’alcohol per sobre de la permesa.

tracking