La policia, en recerca de tres carteristes

El cos d’ordre té dues denúncies per furts a clients de dos establiments de restauració del centre de la capital

La policia, en recerca de tres carteristes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les càmeres de seguretat dels establiments on van succeir els fets van captar els tres sospitosos. El furt pròpiament dit no, van precisar fonts policials, però sí una actitud que fa pensar que podrien ser els autors dels dos robatoris de carteres que van patir clients de dos establiments del centre històric d’Andorra la Vella dijous a la tarda. Les mateixes fonts van precisar que únicament s’havien rebut dues denúncies malgrat que al carrer s’especulava que hi havia hagut d’altres persones afectades en d’altres locals públics. Formalment, la policia no tenia constància de més sostraccions que aquestes.

Etiquetes:

Els sospitosos són dos homes i una dona que primer haurien entrar a l’establiment Chester (pels volts de dos quarts de vuit del vespre) i amb posterioritat als Dos Caçadors. Els separa una distància mínima, ja que estan ubicats als baixos del mateix edifici de la plaça Rebés. Al Chester l’afectat hauria estat una persona resident, als Dos Caçadors un turista. El mètode emprat per cometre el furt va ser el descuit, aprofitar que la víctima està despistada per endur-se la cartera amb els diners sense que se n’adoni. I per això, van indicar les fonts, l’actitud gravada de les tres persones apunta que van ser els autors. Les càmeres dels establiments van gravar reaccions, comportaments i moviments que no serien propis del client tipus que entra en un bar amb la intenció de beure o menjar alguna cosa.

La hipòtesi del cos d’ordre és que es tractaria de persones d’algun país de l’Europa de l’Est però les fonts policials també van indicar que el fet que no s’haguessin rebut més denúncies per furt a banda d’aquestes dues feia pensar que no havien acudit al país a cometre furts de manera intensiva en un temps limitat, com sí que ha succeït amb d’altres grups. En tot cas, és a aquestes tres persones a les quals els agents busquen perquè responguin pels furts denunciats. No ha transcendit el perjudici econòmic que han patit les víctimes.

El succés de dijous a la tarda va tenir ahir una àmplia repercussió perquè les imatges dels dos homes i la dona que s’apunten com els lladres de les carteres i gravades en un dels establiments on van actuar van començar a circular via xarxes socials de manera intensiva alertant del que havia succeït.

La policia, en recerca de tres carteristes

La policia, en recerca de tres carteristes

La policia, en recerca de tres carteristes

tracking