turisme

La companyia d'aerotaxi TSA opera a partir d'avui els vols de Regina

L’avió de vuit places farà els trajectes a Palma i Madrid perquè a Marsella no hi havia reserves

La companyia d'aerotaxi TSA opera a partir d'avui els vols de Regina

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Albert Vinseiro, responsable de Viatges Regina, va anunciar ahir l’acord amb la companyia d’aerotaxis andorrana TSA (El Teu Soci Aeri), que té la base a l’aeroport Andorra-la Seu d’Urgell, després que dimecres ja expliqués el trencament amb Twin Jet pel malestar pel servei ofert el primer cap de setmana de l’operativa de vols a Marsella, Madrid i Palma de Mallorca. “És com si contractes un servei 5 estrelles i te’n donen un de 3 estrelles”, va exemplificar Vinseiro.

TSA té un avió de vuit places i això ha obligat a fer modificacions en l’horari previst. I és que a Palma hi havia més reserves de passatgers que capacitat té l’aeronau. Així que hi haurà dues sortides avui al matí per cobrir totes les reserves. A Madrid n’hi haurà una i no hi haurà trajecte a Marsella perquè ja no hi havia reserves per a aquest cap de setmana.

Vinseiro va lamentar que “el rebombori” provocat pel resultat de la primera operativa de vols, amb el desviament de l’avió que venia de Madrid a Girona perquè el pilot va al·legar males condicions de visibilitat (tot i que la infraestructura de la Seu estava oberta i que en principi l’aeroport de destí en cas de problemes era Alguaire i no Girona), “no ha ajudat” en el ritme de contractació de bitllets. Vinseiro va recordar que les reserves estan obertes i va refermar el compromís de Viatges Regina amb aquesta iniciativa. “És el nostre compromís i anirem fins al final”, va manifestar.

El resultat del primer cap de setmana de vols també va servir perquè el mateix Vinseiro i l’alcalde de la Seu, Albert Batalla, insistissin en la necessitat de dotar l’aeroport de GPS.

tracking