telecomunicacions

Andorra Telecom vol afavorir el creixement de les TIC

La parapública presenta la seva diversificació al Mobile World Congress

Andorra Telecom vol afavorir el creixement de les TICANDORRA TELECOM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’acceleradora d’empreses d’Andorra Telecom (NIU) va aprofitar el principal congrés internacional de telefonia, el Mobile Wolrd Congress (MWC) de Barcelona, per presentar-se en societat. I ho va fer de la mà de Business France, l’agència de promoció econòmica francesa, que va cedir el seu estand French Tech per a una ponència del responsable de l’acceleradora d’empreses d’Andorra Telecom, Miquel Gouarré.

En la seva intervenció, el responsable del NIU va presentar l’estratègia de diversificació d’Andorra Telecom i la voluntat d’afavorir el creixement del sector de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) a Andorra. L’acceleradora d’empreses, oberta al desembre del 2016, és un dels eixos centrals d’aquesta política d’impuls de les empreses tecnològiques.

En la presentació, Gouarré va fer esment del cas d’èxit d’una de les start-ups allotjades a la incubadora de la Massana. Actualment, el NIU compta amb set projectes en incubació. Dos d’ells corresponen al sector dels videojocs, un al de la tecnologia i telecomunicacions, tres són aplicacions i un gira al voltant de la salut. Gouarré va comptar amb la participació de la directora d’Andorra Desenvolupament i Inversió (ADI), Judit Hidalgo, que va obrir la conferència amb una presentació sobre les oportunitats que ofereix Andorra i l’estratègia d’obertura al capital estranger i diversificació. El MWC aplega en cada edició més de 100.000 professionals de 200 països, la majoria alts executius. Hi acudeixen 2.300 companyies expositores distribuïdes en un espai de 120.000 metres quadrats.

tracking