Desmantellen un hivernacle de marihuana a Encamp

La policia arresta un resident de 32 anys en el marc de l’operació ‘Línia’

Desmantellen un hivernacle de marihuana a EncampPOLICIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia ha desmantellat un punt de cultiu i elaboració de marihuana a Encamp. L’actuació, que s’ha realitzat en el marc de l’operació Línia contra el tràfic d’estupefaents, ha permès detenir un resident de 32 anys. L’arrestat disposava d’un hivernacle totalment equipat per a l’elaboració i preparació de la marihuana i un altre destinat a l’assecament i finalització del producte. La policia va requisar els dos hivernacles així com una bàscula, 140 grams de marihuana llesta per al consum, quatre plantes en fase avançada de cultiu i altres estris per a la manipulació i possible venda al detall dels estupefaents. Es tracta de la primera operació antidroga de l’any en la qual hi han participat gossos ensinistrats per tal de detectar els productes.

Etiquetes:

L’acció dels agents respon a la voluntat d’intensificar la persecució del tràfic d’estupefaents i avançar en la prioritat d’erradicar el consum de drogues entre els menors d’edat i els joves. En aquest sentit, els agents actuen en zones sensibles tant contra la venda com el consum. Un dels punts destacats de vigilància són els exteriors dels parcs infantils o els centres escolars.

Només l’any passat es van realitzar cinc operacions contra el tràfic de marihuana i venda a menors, amb un balanç de cinc quilos de droga comissada i deu persones detingudes. Es tracta de les operacions Sativa, Ambient, Xamao, Paradís, Roca i Jumi, aquesta darrera la més important, amb 27 quilos d’haixix intervinguts. En la Roca el centre d’operacions també era un pis d’Encamp on vivia el principal implicat i que estava situat a prop del complex sociocultural i de dues escoles.

tracking