Economia

Coco Bis guanya el premi al millor aparador de Nadal

L’avet i la il·luminació d’Illa Carlemany li van valdre la millor ambientació

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

La botiga de moda Coco Bis, situada a l’avinguda de Meritxell, va guanyar el premi al millor aparador de Nadal que la Cambra de Comerç organitzava per 20a vegada i que ahir va fer públic els guardonats en una festa que es va celebrar al Prat del Roure. Els membres del jurat van destacar “les dimensions ben proporcionades”, de l’aparador, així com “l’excel·lent il·luminació, una decoració molt original i un conjunt de suports en alçades que és impecable”. També van lloar que fos vermell, perquè “domina totalment l’aparador i ens transporta directament a l’esperit de Nadal”. A més, també van remarcar que era “clarament sostenible”, ja que estava fet amb materials reciclables i reutilitzables.

Illa Carlemany es va endur el premi a la millor ambientació nadalenca gràcies “al gegantesc arbre de Nadal que fa les delícies dels milers de nens que l’observen amb il·lusió” i també destaquen que “la decoració amb els ossos és realment espectacular i, amb la caiguda de la il·luminació, es crea un ambient càlid i festiu”.

En el concurs d’aparadors de Nadal, la sabateria Albert Jove es va alçar amb el segon premi gràcies a la bústia del Pare Noel del qual no paraven de caure les cartes dels infants. Viladomat Signature va guanyar el premi a la innovació gràcies a la història que explicaven els seus cinc aparadors. El Yeti de Petit Albert i el Pare Noel del Centre Òptic es van endur els guardons a l’impacte visual i a la qualitat artística.

Per celebrar els 20 anys d’aquests premis, Roca & Ribes va tenir un reconeixement per haver-ne guanyat més i Calçats Albert, per la seva trajectòria.

Coco Bis guanya el premi al millor aparador de Nadal

tracking