El fum d'una olla obliga a ingressar quatre nois

Els bombers van evacuar l’edifici i els afectats van ser ràpidament donats d’alta pel SAAS

El fum d'una olla obliga a ingressar quatre nois

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els bombers van evacuar set persones, quatre infants i tres monitors, del centre de menors de la Gavernera, després que el fum provocat per una olla al foc inundés de fum totes les habitacions dijous pels volts de les 23.00 hores. Efectius del SUM, que es van presentar amb dues ambulàncies, van ser els encarregats de traslladar tots els afectats fins a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell, on se’ls van realitzar unes proves i unes analítiques i, puntualment, se’ls va aplicar una mica d’oxigen. La seva estada a urgències no va ser llarga i aquella mateixa nit se’ls va donar l’alta i tots van poder tornar al centre de la Gavernera.

Etiquetes:

Els fets van passar a les 23.05 hores quan, per causes encara desconegudes, una olla estava bullint de matinada, el fum que desprenia es va escampar per tot el centre de menors i va obligar a avisar els bombers, els quals es van presentar amb un camió de foc i una dotació de cinc efectius, i van procedir a l’evacuació de l’edifici. Algunes de les persones van inhalar massa fum i van haver de ser traslladades a l’hospital. Mentrestant, els bombers van comprovar que no hi havia més perill que el fum que omplia el centre i només van haver de procedir a ventilar-lo i a certificar que no hi hagués cap més perill.

Els set afectats van arribar poc després de la mitjanit a l’hospital, on van ser tractats per inhalació de monòxid de carboni, encara que no presentaven símptomes d’intoxicació per aquest gas contaminant, de manera que els serveis d’urgències els van realitzar unes analítiques i van comprovar el seu estat. Només en algun cas puntual va ser necessari utilitzar l’oxigen per recuperar-los, però en general el seu estat era “normal”, segons va informar el cap de guàrdia de l’hospital. Després de passar unes quantes hores en observació, se’ls va donar l’alta aquella mateixa nit i tots ells van poder tornar a la Gavernera a dormir.

tracking