ciutadania

El grup Rocafort reclama una reunió de poble que aclareixi dubtes del ràfting a Sant Julià

El grup Rocafort reclama una reunió de poble que aclareixi dubtes del ràfting a Sant JuliàFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup Rocafort reclama una reunió de poble que aclareixi als ciutadans de Sant Julià de Lòria els dubtes sobre el projecte del ràfting. La plataforma ciutadana té previst entregar avui al matí una carta al comú amb una trentena de signatures on se’n sol·licita la convocatòria, “en primera instància perquè tenim preguntes sobre el projecte, no sabem si hi ha prou cabal, ni si es té l’aprovació de FEDA, i hi ha moltes qüestions obertes sobre la viabilitat”, afirma una dels membres de l’entitat laurediana, Anna Gabriel.

Gabriel diu que es demana “transparència i diàleg”, però que “no és un atac al projecte”. La intenció del grup Rocafort és que, en segon lloc, una reunió de poble també pugui servir per exposar la situació de Naturlandia i el perquè no s’han pogut complir les previsions que van fer-se en la darrera reunió, atès que l’any 2016 el parc va perdre 1,6 milions d’euros.

Pel que fa al ràfting, la plataforma voldria que “s’expliquessin bé quines actuacions s’han fet i quines es faran”, així com “per què es fa una caseta de turisme en un espai tan pròxim on ja hi ha l’actual”. Gabriel detalla que creuen que el poble “desconeix estudis i xifres del projecte”, per la qual cosa el grup Rocafort, amb el suport d’Amics de la Rabassa, proposa la trobada.

tracking