Quatre ferits en un xoc frontal al túnel de la Tàpia

Una dona, ingressada amb un traumatisme toràcic i un altre de cranial lleu

Quatre ferits en un xoc frontal al túnel de la tàpiaRTVA / anna ginestà

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Quatre persones, totes residents, van resultar ferides, una de les quals de consideració, en un accident al túnel de la Tàpia, a Sant Julià de Lòria, quan dos turismes amb matrícula andorrana van col·lidir frontalment a la galeria. Els bombers van rebre l’avís quan passaven quatre minuts de les nou del matí i van desplaçar al lloc de l’accident dues ambulàncies i un vehicle d’excarceració. Quan hi van arribar tres de les persones ferides ja estaven fora dels vehicles i la quarta va haver de ser excarcerada. També van anar al lloc de l’accident agents del servei de policia i el SUM.

Etiquetes:

Una dona de 26 anys, conductora d’un dels dos vehicles implicats, un Seat Ibiza, va ser la que en va sortir més mal parada, ja que va patir policontusions, traumatisme toràcic i traumatisme cranial lleu. Segons van informar des de l’hospital, la jove va quedar ingressada. L’alta la van rebre el mateix matí les dues persones que l’acompanyaven: un home de 20 anys ferit amb policontusions i un home de 24 amb fractura de clavícula i policontusions. Una dona de 34 anys, conductora del segon turisme, un Suzuki Jimmy, també va ser donada d’alta amb una fractura de clavícula i d’estern.

L’accident es va produir quan el vehicle que circulava en sentit sud, el Seat Ibiza, va envair el car­ril contrari i va topar frontalment amb el turisme que anava en direcció Andorra la Vella, el Suzuki Jimmy. Malgrat que els bombers van estar treballant poc més de 45 minuts al lloc dels fets, el trànsit va estar tallat gairebé dues hores. Els vehicles que volien utilitzar el túnel de la Tàpia van haver de ser desviats per l’interior de la població de Sant Julià de Lòria. El tall de la circulació per la galeria va provocar retencions en tots dos sentits de la marxa.

Quatre ferits en un xoc frontal al túnel de la tàpia

tracking