Haixix amagat a les sabatesARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un jove resident de 25 anys va ser detingut dijous passat amb 192,4 grams d’haixix. Segons van informar ahir fonts de la policia, l’home portava la droga amagada a les sabates.

El resident es disposava a entrar al país en un autocar de línia regular quan, en un control rutinari a la frontera hispanoandorrana del riu Runer, els agents van trobar que duia a sobre una quantitat menor d’haixix. Va ser llavors que, com es fa habitualment en aquests casos, va actuar un gos ensinistrat en la detecció d’estupefaents. El ca va marcar de manera insistent el calçat de l’interessat, fet que va portar al descobriment dels més de 190 grams d’haixix. La policia andorrana va confirmar ahir que l’home va ser detingut a les quatre i cinc de la tarda del mateix dijous per un presumpte delicte contra la salut pública. El jove resident va passar el mateix dia a disposició judicial.

L’haixix s’havia ocultat a l’interior de les sabates en fins a quatre plaques diferents. Fonts de la policia van explicar ahir que, per la quantitat trobada al calçat que portava el jove, creuen que aquesta estava destinada al mercat interior de drogues al Principat.

tracking