Un padrastre condemnat per violació demana l'absolució

La defensa presenta un recurs contra la pena de quatre anys de presó

Un padrastre condemnat per violació demana l'absolucióARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La defensa del padrastre condemnat a quatre anys de presó per violació en grau de temptativa d’una menor, filla de la seva parella en aquell moment, va demanar la “lliure absolució i que es revoqui la seva sentència”, en la vista pel recurs que es va celebrar ahir al Tribunal Superior.

Etiquetes:

Segons la lletrada, les incongruències de la jove durant el judici “desacrediten la sentència del Tribunal de Corts i demostren que no hi va haver cap violació”, ja que la víctima “menteix sobre els fets i sobre el lloc on haurien passat”. El cas es va produir quan la noia tenia sis anys, encara que la denúncia no es va presentar fins “anys més tard”, després que fos detinguda, fet que “fa sospitar” l’advocada per presentar-la en aquell moment. També va explicar que des d’aquell moment i fins a la celebració del judici la noia hauria “canviat la seva versió constantment”, ja que si al principi denunciava tocaments a les parts íntimes, després va dir que havia estat “penetrada amb els dits” i, finalment, “violada” pel padrastre. A més, recordava el testimoni de la doctora que va atendre la noia després d’interposar la denúncia. “Ella va dir que era anatòmicament impossible la penetració perquè l’angle de la vagina no ho permetria”.

Per la seva banda, la fiscal va rebatre l’argument dient que el testimoni de la jove estava avalat per la mare, les dues psicòlogues que la van atendre i per la doctora, que “va dir que no podia determinar si els fets eren veraços o no, cosa que sí que pot fer el tribunal, com ja va fer”.

Els magistrats del Tribunal Superior prendran la decisió sobre el recurs abans de final d’any.

tracking