política

Bonet celebra que no hi hagi irregularitats als comptes d'SDP

Afirma que li dona “molta tranquil·litat” que es demostri que es fa “un bon ús del diner públic”

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La consellera general independent, Sílvia Bonet, considera que el fet que el Tribunal de Comptes hagi resolt que no hi ha cap irregularitat als comptes d’SDP demostra que “es fa un bon ús del diner públic” i que els polítics “som responsables a l’hora de desenvolupar la nostra tasca”. “És una mostra de confiança cap a tots”, va celebrar ahir la parlamentària en declaracions al Diari després que el síndic donés a conèixer al mitjà que “en general els comptes són correctes”. SDP, en canvi, va declinar fer valoracions.

Bonet va manifestar que el fet que el Tribunal hagi acreditat que no hi va haver mala gestió en l’ús dels diners públics del grup parlamentari “és bo no només per a mi, sinó per a tothom” perquè segons l’ex-SDP la ciutadania veu que la classe política no fa un ús indegut dels recursos. “Personalment em dona molta tranquil·litat”, va admetre la parlamentària. Després que Bonet anunciés que deixava la formació, els càrrecs del partit van denunciar despeses no justificades per part de la consellera general alhora que van sortir a la llum pagaments dubtosos del grup al partit entre els anys 2015 i 2016.

La consellera independent va afirmar sobre les acusacions que va rebre de part dels excompanys de files que “em preocupa poc el que diguessin”. “El que em preocupa és que en algun moment la gent hagi perdut la confiança en la política”, va argumentar, afegint que el veredicte del tribunal “és una manera que la puguin tornar a recuperar”. “No ha trobat res, totes les despeses estaven dins la normalitat i per a allò a què estaven destinades i no cal dir res més. Els fons públics s’utilitzen correctament”, va sentenciar.

tracking