societat

Carmen Cervera vol que les seves filles creixin a Andorra

‘Tita’ escull el seu nebot Guillermo, director del Museu Thyssen, tutor legal de les dues nenes

Carmen Cervera vol que les seves filles creixin a AndorraFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La baronessa Thyssen ha escollit el seu nebot Guillermo Cervera com a tutor legal de les seves dues filles, que tenen onze anys. La premsa espanyola va indicar ahir que aquesta és la decisió de Carmen Tita Cervera, que considera que al Principat les menors tenen una vida molt organitzada, molt sana, amb esports, activitats culturals i moltes amigues. La premsa del cor del veí del sud assegura que sobretot va valorar la tranquil·litat i la seguretat per a la seva adolescència i joventut. Segons es recull en aquests mitjans, la baronessa va comentar alleujada que a Andorra “no hi ha botellón”.

Tita, que resideix des de fa anys al Principat, ha escollit Guillermo, amb molta relació amb Andorra i que dirigeix el Museu Thyssen, a Escaldes-Engordany, per ser el tutor de les seves filles perquè amb 74 anys “ja tinc una edat” i “vull deixar-ho tot lligat i ben lligat perquè les nenes visquin tranquil·les”. D’altra banda, indica que el futur afectiu i familiar de les menors està assegurat. “El meu nebot Guillermo, que viu a Andorra, com nosaltres, és encantador, m’ajuda moltíssim, adora les nenes i elles l’estimen molt”, aclareix Tita, que afegeix una dada fonamental: “El meu nebot té una xicota encantadora.”

La decisió de la baronessa és un cop dur per al seu fill Borja i per al pare biològic d’aquest, Manolo Segura, que en el cas de la mort de Carmen Cervera no podrien fer-se càrrec de les noies, que parlen més d’un idioma, saben de música i d’art, i reben classes de cant, piano i ballet.

tracking