Les agències confien que acabi el caos al Prat

El sector no detecta pèrdues de vols entre els seus clients, però sí molèsties per les cues

Les agències confien que acabi el caos al Prat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les agències de viatges del Principat no tenen registrat que cap dels seus clients hagi perdut el vol per culpa del caos de l’aeroport del Prat de Barcelona de les últimes setmanes, però confien que el reforç d’efectius de la guàrdia civil acabi amb les molèsties sofertes per les cues. Malgrat que el primer dia de vaga indefinida, amb la incorporació dels efectius de la policia espanyola, va viure’s ahir amb tranquil·litat, els establiments del sector dels viatges continuaven recomanant als usuaris que es dirigissin a l’aeroport català amb una antelació d’entre 3 i 4 hores i “molta previsió”.

Etiquetes:

Natalie Amphoux, de Viatges Emocions, d’Andorra la Vella, demanava arribar abans a l’aeroport i amb el màxim de passos resolts. Amphoux recomanava fer el check-in online quan fos possible per evitar aglomeracions a la facturació. En la mateixa línia, parlaven responsables d’Andorra Tours. Així mateix, Mònica Suárez, responsable de Becier Viatges, afirmava que estan en contacte permanent amb les aerolínies per conèixer el temps d’obertura dels taulells. “Al final el temps d’antelació amb què es pot fer la facturació depèn de les companyies”, comentava Suárez.

Núria Riutort, responsable de Viatges Vilanova, de Sant Julià de Lòria, afegia que “arribar amb el temps suficient és molt important en temporada alta”. Davant les cues que ha causat la vaga dels treballadors d’Eulen als controls de seguretat, Riutort confiava que els efectius de la guàrdia civil suposin de manera definitiva la fi de les llargues cues. “La valoració [feta ahir] està sent que tot va a millor”, deia Riutort. Les agències van coincidir a apuntar que molts dels viatgers andorrans que es desplacen en avió ho fan a través del Prat, però que fins ahir, havent patit cues i presentant-s’hi molt abans, havia volat tothom. D’entre els suggeriments als clients els dies de més cua, hi ha hagut també el de recordar que a la T-1 hi ha accessos d’embarcament poc freqüentats sota les indicacions de vols regionals.

tracking