Dos joves resulten ferits en accident de circulació

Un avís d’incendi al carrer Fiter i Rossell es resol sense danys personals

Dos joves resulten ferits en accident de circulacióArxiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un jove resident al Principat de 20 anys va resultar ahir ferit després d’una col·lisió entre un turisme Seat Ibiza, de matrícula espanyola, i la motocicleta Aprilia RS125, amb matrícula andorrana, que conduïa. Els fets van passar al voltant de dos quarts de 5 de la tarda al túnel de la Tàpia, a Sant Julià de Lòria, i van causar trànsit dens al centre de la vila.

Etiquetes:

El motorista va ser evacuat en ambulància fins a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell, segons fonts policials. El cos de policia va informar també ahir d’un accident entre un turisme Ford Fiesta amb matrícula espanyola i un ciclista, ferit a causa dels fets. L’accident va passar pocs minuts abans del migdia a la carretera del coll de la Botella, al quilòmetre deu, prop del poble de Pal.

El ciclista afectat és un jove resident de 29 anys que també va haver de ser traslladat al centre hospitalari.

A més, els bombers van actuar ahir a la tarda en un incendi al número 62 del carrer Fiter i Rossell d’Escaldes-Engordany, on van acudir diverses dotacions. Fonts del cos van confirmar anit que el foc va iniciar-se per causes desconegudes i que el fum va obligar a desallotjar tot l’edifici si bé no constava que s’haguessin registrat danys personals.

tracking