Reportatge

Facebook i la feina

Una empleada despatxada per connectar-se a Internet presenta un recurs al Tribunal Superior per acomiadament improcedent.

Facebook i la feinaArxiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Tribunal Superior ha de decidir si accepta o no el recurs presentat per una treballadora acomiadada d’una botiga de nutrició perquè es connectava a Facebook, arribava a la feina amb retard i faltava el respecte a la seva gerent. L’advocada de l’exempleada denuncia un acomiadament improcedent i exigeix una indemnització de 22.000 euros.

En primera instància, els magistrats van donar la raó a l’empresària que va fer fora la seva treballadora perquè van considerar provat que utilitzava les xarxes socials i es connectava a Internet. A -més, la gerent també l’havia acomiadat perquè va arribar tard a la feina durant quatre mesos i perquè durant les reunions l’extreballadora la provocava dient-li que s’atrevís a fer-la fora de la feina.

La lletrada de l’empresària considera que s’ha demostrat que la treballadora s’havia connectat a les xarxes socials perquè així ho van constatar els tècnics informàtics, i perquè quan s’obria el Facebook a l’ordinador de la feina s’obria directament el compte de la treballadora acomiadada. A més, la defensa de la gerent va argumentar que l’empleada no arribava tard perquè havia de deixar els nens a l’escola, ja que un dels dies en què va obrir la botiga més tard de les 9 del matí els nens estaven de vacances. La defensa de l’empresària també considera provades les provocacions que feia l’empleada a la seva gerent gràcies a testimonis de les reunions i dels mateixos clients.

tracking