Esquí

Saetde comença a vendre Pas-Grau fora de Grandvalira

Saetde posa en marxa una pàgina web en què ofereix el seu producte de forma independent i que té una central de reserves pròpia

Saetde comença a vendre Pas-Grau fora de Grandvalira

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La família Viladomat, màxima accionista de Saetde, ja ha iniciat la desconnexió amb Grandvalira malgrat que fins al 31 de maig del 2019 no es podrà dissoldre la societat que gestiona el domini esquiable de les parròquies d’Encamp i Canillo i comercialitzar separadament el forfet. I ho ha fet creant una pàgina web en la qual, a més de vendre la nova marca Living PasGrau, ja ofereix alguns serveis de l’estació d’esquí encampadana amb vista a l’hivern vinent.

Mentrestant, la pàgina tradicional de Grandvalira segueix en servei comercialitzant l’oferta estival de la totalitat del domini esquiable més gran del Pirineu i del sud d’Europa. Tot i que d’oferta estival de Pas de la Casa-Grau Roig més aviat poca: el refugi guardat de l’Illa, la cafeteria del Funicamp, els punts de restauració de peu pistes de Pas de la Casa, els restaurants del Piolet, de l’edifici de Solanelles i del llac de Pessons, i les rutes des del final de Funicamp i per la parròquia.

Malgrat que la nova web de Saetde (www.livingpasgrau.com) utilitza la coneguda X de Grandvalira, d’informació només se’n pot trobar de Pas de la Casa, de Grau Roig i del sector esquiable d’Encamp. La pàgina d’acollida és tota una declaració d’intencions. En gran i destacant un missatge: Neix Living PasGrau.

La pàgina web compta amb una central de reserves pròpia. Tot i que encara no es troba en funcionament, i només fa referència a les classes d’esquí, l’espai fa suposar que en un futur, que no ha de ser llarg, es comenci a comercialitzar l’oferta separadament de Saetde.

Cap notícia de Soldeu-el Tarter

El que també deixa ben clar el nou web és que tot i usar la marca conjunta de Nevasa, és a dir, Grandvalira, no hi cap referència a les estacions d’esquí d’Ensisa: Soldeu i el Tarter. Per exemple, si s’entra a la secció dedicada a les pistes en directe, la informació i les càmeres web són del sector de Pas de la Casa, de Grau Roig i d’Encamp. Passa el mateix quan s’explora el capítol de la restauració i el de les diferents activitats que es publiciten al web.

Que des de Saetde ja s’està preparant la propera temporada d’hivern ho evidencia el fet que a diferència del web de Grandvalira, el de PasGrau no fa cap referència a l’oferta estival del domini de la parròquia d’Encamp. La informació que apareix a la gran majoria dels apartats de la web fa referència a l’esquí. A l’esquí a Pas de la Casa, a Grau Roig i al sector d’Encamp.

Els socis majoritaris de Saetde també han fet la desconnexió a les xarxes socials. Han creat un perfil exclusiu de Living PasGrau a Facebook. Té tan pocs dies que ahir encara no tenia cap seguidor. Sí que els tenen els perfils de Twitter i Instagram, en aquest cas perquè s’ha aprofitat els ja existent de l’escola d’esquí i munta­nya de Pas de la Casa i Grau Roig. Algunes fotos d’aquestes xarxes socials ja porten la marca d’aigua Living PasGrau by Grandvalira.

ELS COMERCIANTS DEL PAS BENEEIXEN L'OFERTA PER ARCALÍS

El comerciants del Pas de la Casa no estan preocupats per l’interès de Saetde per adquirir la majoria de les accions de l’estació d’esquí d’Ordino-Arcalís, propietat al cent per cent del comú. Segons va assenyalar al Diari Jean Jacques Car­rié, president de la Iniciativa Publicitària del Pas de la Casa (Inpub), l’interès per adquirir la majoria de les accions de Secnoa (la societat explotadora del camp de neu d’Ordino-Arcalís) “és un assumpte personal del senyor Joan Viladomat i nosaltres no hi entrem ni hi sortim”. Com ja ha fet en altres ocasions, Carrié va insistir que “la família Viladomat és l’única que s’interessa pel Pas de la Casa”, i va recordar el fet que aquest estiu “ens deixen el telecadira dels Piolets perquè els comerciants puguem treballar”.

El president de l’associació empresarial i comercial del Pas de la Casa va explicar que “desconeixem” les negociacions i els termes de l’acord amb el comú d’Ordino, però va destacar que “si el senyor Viladomat així ho preveu, millor que compri una estació andorrana que no pas que se’n vagi a invertir a l’Argentina o l’Azerbaidjan”.

Carrié es va mostrar segur que una possible compra de la majoria de les accions de l’estació d’esquí d’Ordino-Arcalís no comportarà que “es deixin de fer inversions al Pas de la Casa, ni que la família Viladomat en faci menys”.

El nou web

-El portal acabat de crear publicita l’oferta hivernal de les estacions de la parròquia d’Encamp.

-Tot i utilitzar la X i el nom de Grandvalira, no es fa cap referència a les estacions canillenques.

-La central de reserves de la pàgina web està preparada per començar a vendre l’oferta de les estacions de Saetde.

-A diferència del web de Grandvalira, on es té accés a les webcam i a la informació de totes les estacions, a Living PasGrau no es té accés a les d’Encamp.

-PasGrau ja compta a més amb xarxes socials pròpies.

tracking