Serveis

Capesa no aprova l'ampliació de capital d'1,3 milions per finançar els dipòsits d'aigua

Capesa no aprova l'ampliació de capital d'1,3 milions per finançar els dipòsits d'aigua

detail.info.publicated
Ordino

Creat:

Actualitzat:

Capesa no ha aprovat l’ampliació de capital d’1,3 milions per pagar els dipòsits d’aigua. L’assemblea extraordinària celebrada dijous no va assolir el quòrum necessari per tirar endavant l’ampliació, que havien d’assumir els ciutadans d’Escaldes-Engordany i el comú. D’aquesta manera, ara la companyia haurà de recórrer a finançament extern a partir de préstecs bancaris que es podran retornar si la junta aprova una nova ampliació.

El president de Capesa en funcions, Eduard López Mirmi, va explicar que es podrà treballar igualment “amb tranquil·litat”, ja que el milió i escaig no era necessari “de cop”. Segons va detallar, no hi va haver quòrum perquè només un 20% dels accionistes eren partidaris de la mesura. El responsable de la companyia d’aigües va avançar que ja s’està treballant en un “pla B”, que consistirà a presentar un pressupost de funcionament a fi d’any una vegada es coneguin les inversions que el comú té previst realitzar el 2018.

A banda de l’assemblea extraordinària, se’n va celebrar una d’ordinària per liquidar els comptes de l’any passat. Segons va informar López, Capesa va tancar amb un benefici de 133.000 euros, per sobre de l’any 2015, que el benefici va ser de 88.000. Uns diners que els socis van decidir no repartir en dividends, sinó guardar-los per fer inversions. A més, es va acordar que el consell d’administració renovarà els càrrecs dels membres de la junta, que seran els mateixos però canviaran de lloc de responsabilitat.

tracking