Rescatada en helicòpter una ciclista del BikePark de Pal

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els serveis d’emergències van sortir a rescatar una turista de 36 anys que s’havia fet mal al maluc després de caure de la bicicleta a la pista Commençal del BikePark de Vallnord, ahir al migdia. La trucada sol·licitant la seva presència es va realitzar cap a les 14 h i ràpidament es va enviar una dotació formada per tres bombers; dos membres del grup de rescat de muntanya i un sanitari que la van localitzar i li van poder aplicar els primers auxilis. En comprovar el seu estat es va decidir enviar-la a l’hospital Nostra Se-nyora de Meritxell en helicòpter.

Els metges d’urgències, després de fer-li unes plaques i algunes proves rutinàries van descartar cap lesió greu a la zona adolorida de la ciclista i li van diagnosticar un quadre de policontusions.

Després de passar unes hores a l’hospital recuperant-se, el dolor de la ciclista havia minvat força, i en comprovar que les ferides eren de poca importància i la seva salut estava en perfecte estat, els serveis mèdics li van donar l’alta hospitalària.

tracking