eDUCACIÓ

La UNED nega que canviessin l'examen de la selectivitat

Atribueix l’error al María Moliner per “equivocar-se de sistema educatiu”

La UNED nega que canviessin l'examen de la selectivitatFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La UNED va negar categòricament que ells canviessin el format de l’examen de selectivitat de l’assignatura d’economia de l’empresa que van repetir els alumnes de l’escola María Moliner el cap de setmana passat. Des de la universitat encarregada de fer les proves atribueixen l’error al mateix centre, ja que “van preparar l’examen destinat al sistema educatiu de les escoles internacionals, que és tot tipus test, i ells pertanyen al sistema espanyol, on hi ha test i preguntes per desenvolupar”, va manifestar José Óscar Vila Chaves, vice-rector adjunt d’accés a la universitat de la UNED. Segons ell, “a la web està perfectament detallat i es pot comprovar que no hi ha cap error ni cap canvi d’examen. Sospitem que el professor o el coordinador podria haver confós els dos exàmens, la qual cosa seria més greu”, va explicar.

Les protestes de l’alumnat van fer que decidissin repetir l’examen en format tipus test, “per no perjudicar els alumnes” va assegurar Vila Chaves, que va seguir defensant-se: “No se’ns pot responsabilitzar d’aquesta situació, en tot cas, el que nosaltres vam fer va ser donar l’oportunitat als alumnes de repetir-lo perquè sabíem que no era culpa seva.”

Finalment, el directiu de la UNED va recordar que preparen exàmens per a més de 60 països “i no hem tingut problemes enlloc, tampoc als altres centres d’Andorra”. El María Moliner, de la seva banda, no va voler fer declaracions ni expressar l’opinió.

tracking