Fitch confirma els ràtings de Crèdit Andorrà amb perspectiva estable

L'agència considera que la qualificació reflecteix un model de negoci equlibrat

Crèdit Andorrà, millor banc d'Andorra en banca privada i RSC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’agència de qualificació creditícia Fitch Ratings ha confirmat a Crèdit Andorrà el ràting a llarg termini ‘BBB’, amb perspectiva estable, i el ràting a curt termini ‘F3’. Segons Fitch, aquesta qualificació reflecteix un model de negoci equilibrat enfocat a oferir serveis de banca privada i gestió d’actius tant a Andorra com a escala internacional, i de banca comercial al país.

L’agència considera que aquest ràting posa de manifest l’elevada capacitat del banc de generar beneficis de manera recurrent tot i la complexitat de l’entorn i l’impacte de la nova regulació, així com també la seva adequada capitalització.

Fitch ha afegit que el context econòmic d’Andorra es caracteritza per la seva estabilitat i un nou marc regulador enfortit, que convergirà amb els estàndards de la UE arran de la implementació de les Normes Internacionals d’Informació Financera (NIIF) i la regulació Basilea III.

Fitch també ha destacat en la seva avaluació el lideratge de Crèdit Andorrà en la banca país i ha valorat positivament la implementació d’una estratègia equilibrada entre el desenvolupament del negoci a Andorra i l’expansió internacional a través de la banca privada i la gestió d’actius.

El manteniment d’aquestes qualificacions és especialment rellevant en l’entorn actual i amb relació al sector financer internacional, i reflecteix el bon funcionament del model de negoci de Crèdit Andorrà.

En l’actualitat el Grup Financer Crèdit Andorrà està implantat a Europa i Amèrica, en un total d’onze països.

tracking