Successos

Ferit greu per una agressió amb tisores

La víctima té ferides superficials i està ingressat a planta, on està previst que passi aquesta propera nit

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'home que va resultar ferit ahir a la tarda després d'una baralla a la benzinera Repsol de Santa Coloma està ingressat a planta. Així ho ha explicat el cap de guàrdia de l'hospital de Nostra Senyora de Meritxell aquesta tarda, rectificant el què s'havia comunicat inicialment al matí, que és que havia rebut l'alta. Així, de matinada se li va donar l'alta de l'UCI i se'l va traslladar a planta on resta ingressat ja que pateix ferides superficials que requereixen d'algunes curs. La previsió, han indicat des del centre mèdic, és que passi la nit ingressat a planta. D'altra banda i pel què fa a l'agressió, la policia ha indicat que ha passat la nit a la presó i està previst que durant les properes hores passi a disposició judicial.

L'incident va tenir lloc a l'exterior de la benzinera quan un home va atacar-ne un altre amb la meitat d'unes tisores i el va ferir de gravetat.A l’hora de tancar l’edició, el ferit es trobava a urgències de l’hospital Nostra Senyora de Meritxell rebent atenció per una ferida de certa profunditat al costat esquerre de l’esquena i afectació “al teixit tou”, si bé els metges havien aconseguit estabilitzar-lo i cap dels seus òrgans havia quedat afectat per la lesió. L’agredit era un home d’uns 45 anys resident a Andorra, segons va poder saber el Diari.

L’avís de l’incident va rebre’s a les 18.40 hores i fins a la gasolinera de Santa Coloma s’hi van traslladar efectius dels bombers, la policia i una ambulància del servei urgent mèdic (SUM), que posteriorment va portar el ferit a l’hospital.

L’agressor havia estat immobilitzat pels treballadors de la gasolinera moments abans de l’arribada dels serveis d’emergències, segons testimonis dels fets.

Un dels empleats de la benzinera va relatar ahir al Diari que els dos implicats no eren clients habituals de l’establiment i que tot indicava que havien quedat allà per dirimir diferències, malgrat que no n’ha transcendit el motiu. La discussió, que en principi semblava innòcua, va anar pujant de to, fins que un dels dos homes, d’entre trenta i quaranta anys, hauria agredit l’altre.

“Discutien com si fossin amics, un d’ells fins i tot reia, fins que hi ha hagut un moment que un s’ha tirat sobre l’altre i, poc després, ens hem adonat que un havia ferit l’altre amb unes tisores i que sortia molta sang”, va dir ahir un dels treballadors que havia intervingut per separar-los. L’incident va alertar diverses persones que van esperar al lloc dels fets fins que la policia es va poder endur l’agressor.

Ferit greu per una agressió amb tisores

Ferit greu per una agressió amb tisores

tracking