Un home resulta ferit greument en un accident a la Massana

La víctima va ingressar a la unitat de semicrítics de l’UCI amb policontusions al cos

Un home resulta ferit greument en un accident a la MassanaArxiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 31 anys va resultar greument ferit ahir en un accident de trànsit que va tenir lloc a dos quarts i cinc de vuit del matí a la rotonda del Túnel de les Dos Valires, a la Massana. Segons va informar la policia, per causes que s’estan investigant el vehicle que conduïa la víctima, un Fiat Panda matrícula del Principat, va bolcar al mig de la calçada. El conductor i l’acompanyant, una dona de 29 anys, van ser traslladats pel servei d’urgències mèdiques (SUM) a l’hospital.

Etiquetes:

Segons van explicar fonts dels serveis d’emergències, l’home ja va ser trobat inconscient en el moment d’arribar al lloc del sinistre i va haver de ser traslladat a l’hospital, on va ingressar a la unitat de cures intensives amb policontusions per tot el cos. Des del centre hospitalari van detallar que el seu estat va anar millorant al llarg del dia, tot i que ahir al vespre encara seguia en observació a la unitat de semicrítics. Pel que fa a la noia, es va quedar en observació a urgències fins a mig matí, quan va ser donada d’alta.

Per altra banda, un jove de 17 anys resident al Principat va resultar també ferit de gravetat en un accident que es va produir dijous a la nit a Escaldes-Engordany. Els fets van tenir lloc a tres quarts menys cinc de deu quan el conductor d’una motocicleta Honda VF750 matrícula andorrana va perdre el control del vehicle i es va estavellar a l’altura del quilòmetre 2,740 de la CG-3.

Segons van explicar des de l’hospital de Meritxell, el noi va haver de ser traslladat en helicòpter fins a l’hospital de la Santa Creu i Sant Pau per una fractura molt greu al fèmur. Per altra banda, fonts policials van assenyalar que es va obrir una investigació per determinar les causes de l’accident i també pel fet que un menor d’edat conduís una moto de gran cilindrada. Un vehicle que només es pot conduir a partir de la majoria d’edat, quan es pot obtenir el carnet específic. D’aquesta manera, el jove s’enfrontarà a una sanció econòmica d’uns 450 euros.

tracking