empresa

La Trobada Empresarial al Pirineu analitzarà l'era del canvi tecnològic

El conseller delegat de Crèdit Andorrà destaca que cal aprofitar l’acostament a la UE

La Trobada Empresarial al Pirineu analitzarà l'era del canvi tecnològicANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 28a edició de la Trobada Empresarial al Pirineu que se celebrarà el 15 i 16 de juny a la Seu d’Urgell estarà dedicada al canvi tecnològic, a la intel·ligència artificial, a la geopolítica i a l’economia d’impacte. Sota el lema Estratègies per a un marc canviant, comptarà amb ponents com ara l’exministre i ex-vicepresident de la Comissió Europea Joaquín Almunia; l’exconseller Andreu Mas-Colell o el president del Barça, Josep Maria Bartomeu. A banda, hi haurà conferències del director general de l’IESE i taules rodones amb la participació de dirigents d’empreses com ara Llet ATO, Veritas, Endesa, Triodos Bank o Ship2b. El cap de Govern, Toni Martí, presidirà la taula protagonitzada per Mas-Colell i Antón Costas, catedràtic de la UB.

El president de l’Associació Trobada Empresarial al Pirineu, Vicenç Voltes; el conseller delegat de Crèdit Andorrà, Josep Peralba, i el membre de la Junta de l’associació Francesc Xavier Juvillà, van destacar ahir en roda de premsa la participació andorrana a la cimera, amb 80 persones dels 600 assistents de l’any passat, i van manifestar la voluntat d’incrementar la presència dels professionals del país, a qui Voltes va definir com “un gran aliat de la trobada”. A més, va obrir la porta a celebrar al Principat la trobada en el futur.

Oportunitats amb la UE

Peralba va explicitar la necessitat d’aprofitar l’acostament a la Unió Europea per incentivar les relacions empresarials a una banda i l’altra de la frontera i va afirmar que fa que actes com la trobada “tinguin encara més sentit”. “Hi pot haver moltes sinergies en aquest sentit, l’intel·ligent és saber-se adaptar i trobar oportunitats”, va exposar, però va remarcar que l’acord “tindrà tot el sentit” i “serà beneficiós si som capaços de veure les oportunitats que hi ha”. “Si hi ha sentit comú i ganes de sumar segur que es podrà”, va apuntar. “Estic segur que hem d’intentar aprofitar totes les oportunitats d’aquest nou paradigma”, va dir.

tracking