La guàrdia civil intervé 2.290 paquets de tabac de contraban procedents d'Andorra

La guàrdia civil intervé 2.290 paquets de tabac de contraban procedents d'AndorraGUÀRDIA CIVIL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La guàrdia civil va intervenir la nit de dimecres passat tabac de contraban per un valor de més de 9.000 euros a l’interior d’un vehicle francès que es trobava a la localitat fronterera d’Os de Civís. Els fets van passar pels volts de dos quarts d’onze de la nit, quan efectius de la guàrdia civil de la secció fiscal de la Seu d’Urgell que es trobaven realitzant un servei fiscal pels voltants de la carretera N-145 van observar dos vehicles circulant per la localitat d’Os de Civís, que posteriorment van estacionar en una zona propera a un càmping. En fer-ho, els agents van procedir a la identificació dels ocupants, que estaven parlant entre ells fora dels turismes. En un primer moment van negar que anessin junts i que un dels dos vehicles, en concret una monovolum marca Renault Space amb matrícula francesa, fos seu. Inspeccionant l’interior del maleter van trobar peces personals seves, a més de diverses caixes de tabac, en concret la quantitat de 2.290 paquets de tabac ros de contraban marca Elixir, valorat en 9.389 euros.

Etiquetes:

Els agents de la guàrdia civil, segons indica el cos en un comunicat, van procedir a la identificació de les dues persones, dos ciutadans francesos de 29 i 23 anys, respectivament.

Per aquests fets es va procedir a aixecar acta d’aprehensió de contraban quedant dipositat tant el gènere decomissat com el vehicle utilitzat a disposició de l’administrador de la duana de la Farga de Moles.

tracking