finances

Crèdit Andorrà rep un guardó com a millor entitat de banca privada del país

La publicació financera Global Banking&Finance Review ha valorat la fortalesa financera i la trajectòria de creixement sostingut i sostenible de l'entitat.

Crèdit Andorrà rep un guardó com a millor entitat de banca privada del paísarxiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Crèdit Andorrà ha rebut un nou reconeixement de la publicació financera Global Banking&Finance Review, que per cinquè any consecutiu l’ha considerat la millor entitat de banca privada del país, alhora que també ha premiat la seva política de responsabilitat social corporativa (RSC). Segons la nota de premsa de Crèdit Andorrà, la publicació ha valorat la fortalesa financera i la trajectòria de creixement sostingut i sostenible de l’entitat. Tanmateix, ha destacat el model de Wealth Management del grup basat en la confiança dels clients i els resultats obtinguts i la proposta de valor vinculada a un model boutique de banca privada i gestió d’actius, centrada en serveis a mida de les necessitats del client i del seu perfil de risc, així com la plataforma multi­booking a escala internacional amb arquitectura oberta. Finalment, Global Banking&Finance Review també ha valorat l’estratègia de creixement internacional del banc, ara present, a banda del Principat, en una desena de països més.

Quant a l’RSC, valora el compromís de l’entitat envers el país a través de la seva fundació, que s’ha refermat amb l’adopció de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides. És el tercer any que la revista reconeix la responsabilitat social corporativa del banc.

tracking