reportatge

La dona i la prostituta

Una resident va arribar a la botiga del seu marit i se’l va trobar begut i amb una dona de companyia, que assegura que la dona d’aquest la va agredir

La dona i la prostituta

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un desengany és el que es va endur una resident marroquina de 36 anys que es va trobar el seu marit amb una prostituta. Els fets van tenir lloc l’any passat, quan la dona esperava que el seu marit anés a sopar a casa. “Eren les onze, les dotze, la una, jo el trucava i no arribava i tenia el sopar fet”, va relatar l’acusada davant del Tribunal de Corts. És per això que va decidir anar amb el seu germà, que estava de vacances al Principat, a la botiga del seu marit.

Un cop allà, es van trobar un taxi a la porta i va començar a sospitar que les coses no anaven bé. Segons va explicar el mateix taxista, va avisar el marit que la seva dona estava allà, i va sortir immediatament de la botiga. La dona es va trobar que l’home estava ebri. Ell li va dir de marxar, però ella es va adonar que hi havia un llum encès. “Llavors vaig anar a apagar-lo i vaig sentir un soroll de dar­rere d’unes capses, d’on va caure una dona, que era una prostituta”, va explicar. Segons la versió de la dona de companyia, que no va comparèixer al judici, l’esposa de l’home amb qui va estar li va pegar un cop de puny i el germà de la mateixa la va agredir. De fet, l’home ja va ser jutjat per aquests fets en un altre judici. La dona, però, va negar que ella hagués agredit la víctima.

A més, assegura que com la prostituta va caure a terra, li va curar les ferides. “Ella és una dona, com jo, que potser té nens i només estava fent la seva feina. La culpa és del meu marit”, va admetre. L’acusada també va relatar que el seu germà es va posar molt nerviós, i per això ella va intentar mantenir sempre la calma. “Intentava estar tranquil·la perquè no volia que es posés neguitós”, va assegurar. Durant el judici, l’acusada va explicar que el seu marit té un problema amb l’alcohol, però que ara s’està tractant i segueixen junts.

El ministeri fiscal, però, va manifestar que existien fotografies de la prostituta, que va requerir atenció mèdica, amb lesions a la cara i el cos. A més, aquesta va declarar a la policia que li havien pegat dues persones, un home i una dona. En canvi, segons la defensa, l’agredida no presentava cap lesió a la galta esquerra, on la seva clienta, presumptament, li hauria pegat. Per aquests fets, el ministeri fiscal va demanar un mes d’arrest nocturn per a la dona, mentre que la defensa en vol l’absolució.

tracking