tradicions

Primera actuació castellera de la temporada fora de casa

Primera actuació castellera de la temporada fora de casaCRIS JODAR

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Castellers d’Andorra van realitzar ahir la primera actuació de la temporada fora del Principat. Va ser a Santpedor (Bages) en una actuació que van realitzar acompanyats dels amfitrions, els Castellers de Santpedor, també dels Castellers de Caldes de Montbui.

Segons van explicar des de la colla castellera, els andorrans van realitzar un pilar de quatre de benvinguda i un dos de sis, un tres de sis, un tres de sis amb agulla i un altre pilar de quatre de comiat. De la seva banda, els Castellers de Santpedor van fer el tres de sis, el tres de sis amb agulla, el tres de sis per sota, mentre que els de Caldes de Montbui van aixecar el tres de sis, el tres de sis amb agulla, el quatre de sis i un pilar de cinc.

Els Castellers d’Andorra van remarcar que continuen avançant en “el seu camí ferm” per assolir l’“esperat” objectiu d’aquesta temporada, que és alçar castells de set pisos. La pròxima cita de la colla andorrana tindrà lloc diumenge 2 d’abril a l’estació de Pal amb motiu de la Diada de la neu.

tracking