Equipaments

Caldea estrena un espectacle a la llacuna interior per Nadal sense cost addicional

Caldea estrena un espectacle a la llacuna interior per Nadal sense cost addicional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Caldea estrena Cascade, un espectacle que el públic pot contemplar durant les festes de Nadal, cada vespre fins al 4 de gener. La funció programada gira al voltant de la figura de Donet Collazo, que va ser finalista del 2016 de l’edició espanyola de Got Talent, que correspon a l’alma mater d’aquesta nova creació. La performance té lloc a la llacuna interior del centre i no tindrà un cost addicional per al visitant.

A més a més, al llarg de la temporada alta d’hivern el centre termolúdic d’Escaldes-Engordany estrenarà una reversió de Cascade. L’espectacle marcarà una cita fixa amb el públic tots els divendres i dissabtes, a partir del 13 de gener fins al 8 d’abril, a les 21.40 hores. Novament, la gran llacuna interior de l’espai termolúdic acollirà Cascade, una funció que barrejarà acrobàcia amb teles, música, jocs d’aigua i de llums per dinamitzar les nits d’hivern.

Per Setmana Santa, del 9 a 16 d’abril, l’espectacle comptarà amb la col·laboració del violinista Javi Lin, també finalista del programa de Telecinco Got Talent 2016. Lin oferirà un concert en directe mentre els visitants podran contemplar les acrobàcies. Novament, i després de l’èxit de les darreres estrenes, Jose Pozo serà el director de l’espectacle.

tracking