trànsit

Dos ferits en caure furgoneta al riu a Arinsal

El vehicle, que no anava equipat, es va precipitar ahir a la nit. Els ocupants van poder sortir-ne pel seu propi peu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tres persones van resultar ahir ferides en dos accidents que van tenir lloc a Sant Julià de Lòria i La Massana, segons ha informat aquest matí la policia.

El més aparatós es va produir a tres quarts de dotze de la nit a la carretera general 5, al seu pas per Arinsal. Una furgoneta Ford Transit Connect matriculada a Espanya es va precipitar al riu després de sortir del túnel d'Arinsal perquè, segons han assenyalat els bombers, no duia l'equipament especial per a la neu i el gel. El conductor i el passatger del vehicle, dos homes de 27 i 29 anys, ambdós turistes, van poder sortir pel seu propi peu del vehicle. Els bombers, però, van necessitar mitja hora per retirar la furgoneta del riu.

L'altre accident va tenir lloc minuts abans de dos quarts de nou del vespre, a l'altura del número 4 de l'avinguda Francesc Cairat de Sant Julià, quan un turisme Volvo XC70 amb matrícules espanyoles i un ciclomotor Peugeot SV 50 amb plaques d'Andorra van col·lidir per causes que es desconeixen. El conductor de la moto, unhome resident de 59 anys, va resultar ferit a resultes del xoc.

tracking