Neu

Primer cap de setmana, amb 3.600 esquiadors

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Grandvalira va tancar ahir el primer cap de setmana de la temporada amb una afluència total de 3.800 esquiadors, 1.600 dissabte i 2.200 ahir. Segons van explicar des del domini, les jornades d’obertura es van desenvolupar sense incidències destacables i amb molt bona acollida entre els esquiadors, per la qual cosa hi ha bones sensacions de cara al pont de la Puríssima.

La majoria dels usuaris van dirigir-se al sector de Pas de la Casa perquè era l’únic que es preveia obrir al començament, però finalment també es va poder accedir a una part del sector de Grau Roig, tant dissabte com ahir, tot i que de manera parcial. Així, en la primera jornada els esquiadors van poder gaudir de sis pistes i d’onze quilòmetres esquiables, i es continua treballant per poder ampliar la zona esquiable a la resta de sectors durant els propers dies.

Això va ser gràcies als deu centímetres de neu que van caure la nit de dissabte a diumenge, fet que va reforçar encara més la nevada de dimecres i la producció de neu que des d’aquell dia s’ha fet a les pistes de forma gairebé ininterrompuda, amb 70 hores acumulades, segons van detallar des del domini.

Grandvalira va iniciar la temporada amb un preu del forfet de dia de vint euros en lloc dels vint-i-cinc que s’havien previst i amb una presència predominant del públic fidel, de proximitat, cor­responent al català i al francès, que van acudir-hi sobretot amb forfet de temporada. Un col·lectiu, el del forfet de temporada, format per 7.000 persones, algunes de les quals van acudir a recollir l’abonament dissabte, fet que va provocar algunes cues.

Primer cap de setmana, amb 3.600 esquiadors

tracking