Quatre detinguts per violència de gènere

La policia va arrestar un home que tenia accés informàtic remot a les comunicacions i dades del mòbil de la seva parella sense consentiment

Una imatge d'arxiu de l'edifici central de la policiaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia ha fet fins a quatre detencionsper maltractamentsde gènereen l'àmbit domèstic durant la darrera setmana. Una d'elles, a un home resident de 44 anys, se'l va arrestarahiral Pas de la Casacom a presumpte autor d'un delicte contra integritat física en l'àmbit domèstic. A més,també com autor d’uns presumptes delictes contra la seguretat col·lectiva i contra la intimitat i la inviolabilitat de domicili. En aquests casos, per possessió d’un accessori làser prohibit per arma de foc, així com accés informàtic remot a les comunicacions i dades contingudes en el telèfon mòbil de la seva parella sense el consentiment d’aquesta, tal com ha informat el cos en un comunicat.

Tambéahirvan quedar detingutsal Pas de la Casa, un home no resident de 20 anys i un home resident de 25 anys, com a presumptes autors d'un delicte contra llibertat i la integritat física en l'àmbit domèstic, el primer, i per maltractaments, amenaces, injúries i resistència greu a funcionaris en l'exercici de llurs funcions, ambdós. Es va requerir la policiaper una disputa de parella, on el primer detingut hauria causat unes lesions a la seva parella, al voler-lo qüestionar sobre els fets aquest adopta una actitud molt hostil envers els agents actuants. Alhora, l'altre detingut, parent del primer, també adopta aquesta actitud.

La quarta detenció per maltractamentsde gènereva tenir lloc dimecres passat a la Massana. Un home resident de 22 anys, com a presumpte autor d'un delicte contra la integritat física en l'àmbit domèstic, va quedar arrestat.

Més detencions

Ahir a Sant Juliàde Lòria va quedar arrestat un homeresident de 58 anys, com a presumpte autor dels delictes contra la seguretat col·lectiva, contra la integritat física i contra l'honor. Es requereix els serveispolicialsper una baralla en un restaurant. Una de les parts hauria esgrimit una navalla, al voler-lo qüestionar sobre els fets aquest té una actitud grollera envers els agents, i els va proferirdiferents insults.

Dissabte aEscaldes-Engordany es va detenirun home no resident de 51 anys, com a presumpte autor d'un delicte contra la funció pública, desobediència a una ordre d'expulsió governativa. I dilluns passat,un home resident de 23 anys, com a presumpte autor d'un delicte contra l'ordre socioeconòmic. L'home eraobjecte d'una ordre de recerca judicial amb detenció per un assumpte de contraban.

Pel que fa als delictescontra la seguretat del trànsit, dos homes, de 24 i 29 anys, va ser detinguts la setmana passada amb una taxad'alcoholde 1,15 g/l i 1,47 g/l, respectivament.

Pel que fa als delictes contra la seguretatpública, en són cinc. Dilluns passatala frontera hispano-andorrana del riu Runer, dos joves residents de 19 anys, que accedien al Principat en possessió de 380 grams de marihuana. I ahir a la Massana,tres homes residents de 38. 34 i 32 anys respectivament, com a presumptes autors de consum i tinença de cocaïna, es segresta 0,6 grams d'aquesta droga.

tracking