successos

Investigat el cosí del presumpte agressor d'Ivan Ramírez

El familiar d’Iván K. va prestar declaració com a investigat per la seva presumpta col·laboració i va dir que no hi havia hagut premeditació

Investigat el cosí del presumpte agressor d'Ivan RamírezO. D / HERALDO DE ARAGÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jutge que està al càrrec del cas d’Iván Ramírez, l’atleta andorrà brutalment apallissat, va prendre declaració al llarg de dimarts, i en qualitat d’investigat, al cosí del presumpte agressor de Ramírez per la seva suposada col·laboració amb els fets, tal com va publicar l’Heraldo.

Etiquetes:

Segons el rotatiu aragonès, el cosí de l’agressor, que pel que sembla podria haver presenciat l’agressió, va declarar davant del jutjat d’Ejea de los Caballeros i va explicar que no hi va haver premeditació, sinó que tot va ser un cúmul de circumstàncies.

Aquestes declaracions se sumen a les del presumpte agressor i a les de dues persones més, que van comparèixer en qualitat de testimonis: la nòvia del detingut, una jove menor d’edat i cosina de la víctima, que es trobava present en el moment dels fets, i el pare d’ella.

L’esportista va rebre una brutal estomacada per part d’Iván K., de 25 anys i de nacionalitat búlgara, el vuit d’octubre passat, i com a conseqüència d’això va ser ingressat en coma induït a l’UCI de l’hospital clínic de Saragossa, on va ser intervingut per una lesió cranial i des d’aleshores continua a l’UCI amb lesions de caràcter molt greu.

Fonts sanitàries van confirmar a l’Heraldo que les lesions que va patir Ramírez no es van agreujar pel temps que va trigar a ser assistit pels metges –va romandre al voltant de sis hores ple de sang i semiinconscient– sinó que les ferides ja eren greus de per si degudes als forts i nombrosos cops que va li van propinar al cap.

El jutge continua en espera de conèixer nous informes mèdics del centre hospitalari per saber l’evolució del jove i poder acordar noves diligències. El cas ha commogut el món de l’esport, que va condemnar l’agressió i fins i tot, a través de xarxes socials, es va organitzar una cursa solidària a favor de Ramírez dissabte passat.

tracking