Successos

Detinguts dos joves per amenaçar i agredir una patrulla de la policia

Entre els set arrestats durant la setmana passada també hi ha una dona per una agressió conjugal

La policia comprarà un segon radar mòbil aquest estiuArxiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia va detenir un total de set persones durant la setmana passada. Dues d'aquestes són dos andorrans de 23 i 24 anys, com a pressumptes autors de delictes contra la funció publica, contra la integritat física i moral, contra la llibertat i contra l'honor. Els fets van tenir llocahir a la matinada quan una patrulla es trobava finalitzant una intervenció a l'exterior d'un local d'oci d'Escaldes-Engordany. "Els dos interessats es van aproparamb una actitud arrogant, desafiant i agressiva, proferint injuries, amenaces i agressions a la patrulla interventora", ha explicat el cos en un comunicat.

Una altrade les persones detingudes és una resident portuguesa de 51 anys, com a presumpta autora d'un delictede maltractaments en l'àmbit domèstic. Dimecres passat a la matinada una patrulla de la policia va ser requerida per una gressióconjugal en un domicili particular.

El mateix dia a la tardaa l'encreuament de Grau Roig (Encamp), un resident espanyol de 31 anys va ser arrestatcom a presumpte autor d'un delicte contra l'Administració de Justíciapercrebantament d'una ordenança penal de suspensió del permís de conduir.

Altres detencions

Dissabte a la matinada una resident portuguesa de 52 anys va ser arrestadaper conduiramb una taxad'alcoholde 1'68 g/l. Es va requerir els serveis de la policiadesprés d'un accident on es van causardanys materials.

Dues persones més han estatdetingudes a la frontera hispono-andorrana del riu Runerper estar en possessióde drogues. Dimartsal matí es va aturarun andorrà de 18 anys, que accedia al Principat a l'interior d'un turisme particular, en possessió de 0'4 grams de d'èxtasis. I dijous al matí,un no resident argenti de 27 anysque accedia al Principat a l'interior d'un autobús de línia regular, en possessió de 1'4 grams d'èxtasis i 1 gram de marihuana.

tracking