Successos

Govern creu que l'accident al port d'Envalira va ser fortuït

L’executiu no té constància que es tracti d’un tram conflictiu

Govern creu que l'accident al port d'Envalira va ser fortuïtFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Govern assenyala que el tram del port d’Envalira on dilluns a la tarda es va produir l’accident de trànsit “no és conflictiu”, d’acord amb els registres de sinistralitat. Per aquesta raó, descarta que sigui necessari prendre mesures a la zona.

Tal com publicava ja ahir el Diari, el xoc d’un vehicle contra la tanca metàl·lica, a la carretera general 2, va desencadenar una esllavissada de blocs de ciment i pedra que van anar a parar a la carretera que passava per sota, fins a impactar contra un tot ter­reny. Afortunadament, l’incident va causar únicament danys materials i el conductor del tot terreny només va patir petites ferides a una mà. L’executiu considera que l’esllavissada ha estat només conseqüència del xoc.

Govern, arran de l’estudi sobre actuacions de millora de la CG-2 del cap del port d’Envalira al car­rer Sant Jordi, està duent a terme obres de millora al vial. La darrera ha estat l’adjudicació, aquest agost, de l’arranjament d’un mur de terra armada de sosteniment de carretera davant del Grand Valira Circuit del Pas de la Casa.

tracking